Bombardino  s kávovým sorbetem Ristora

Výroba kávového sorbetu Ristora:

2litry polotučného nebo nízkotučného mléka smícháte s 1 balením Ristora kávový sorbet 900gr ( lze získat na stránách www.ristora.cz), nalijete do výrobníku ledové tříště a sorbetů (granitore). Výrobník pracuje na principu stáleho míchání a chlazení nápoje zhruba o tepoltě -6°C. Za 45min obsah výrobníku velmi zhoustne. 

 V přípapě, že nemáte k dispozici výrobník, lze sorbet  vyrobit  i v mrazáku. Shodný poměr surovin nalijete do plastové  misky, kterou dáte zmrazit. Je potřeba směs často promíchávat nebo i promixovat. 

Sorbet musí  být nadýchaný zrmzlinový sníh bez krystalků ledu. 

 

1porce:

5 cl kávový  sorbetu Ristora

2 cl Bombardino G. Bertagnolli - studené

5 cl kávový sorbet Ristora

Bombardino G. Bertagnolli použit na dozdobění

rovněž doporučujeme dozdobit lístky máty a zrnka kávy

 

 


DomůDomů

TOPlist